DIGISENSE

When Digital Makes Sense

Onze Missie

Onze missie? U helpen om uw doelstellingen te bereiken dankzij een performante digitale communicatie in lijn met uw globale strategie

Onze expertise

Om u te begeleiden bij uw digitale communicatie, stelt Digisense u een uitgebreide waaier aan diensten voor:

Digitale strategie

Wij helpen u met de integratie van de digitalisering in het hart van uw bedrijf en maken er een succesfactor van! Om een degelijk actieplan te implementeren, bepalen wij de KPI’s, de persona, de selectie van kanalen, de targeting en de inhoud.

Digitale transformatie

Wij begeleiden en helpen u om de digitale technologie te integreren in al uw activiteiten, wat zal bijdragen tot betere prestaties op lange termijn en de realisatie van uw doelstellingen.

Begeleiding & Opleidingen

Binnen uw bedrijf, werken wij aan uw zijde als e-marketingafdeling. Wij helpen u om de vereiste competenties te verwerven met betrekking tot alle digitale aspecten en tools.

Data & Analytics​

Exact weten welk publiek u hebt, is cruciaal. In ons vak, bestaat er geen digitale strategie, noch succes, zonder data. Leer uw doelgroep te onderscheiden dankzij de meettools die wij implementeren. Zij zullen onmisbaar zijn voor uw digitaal ecosysteem.

Natuurlijke verwijzing (SEO)

De natuurlijke verwijzing is vandaag een uitdaging en een onmisbare hefboom voor uw zichtbaarheid en naamsbekendheid. SEO vormt immers een van de pijlers van uw digitale strategie. Hoe implementeren we nu een SEO-strategie? En met welke tools? Wij stellen u een doorgedreven analyse van uw website voor, een regelmatige opvolging, evenals de nodige optimalisaties voor verwijzing naar uw website bij de eerste zoekresultaten van Google, om op die manier uw zakencijfer te doen toenemen.

Online Advertising

Met een performant digitaal ecosysteem en dankzij de tracking van goed gedefinieerde funnels, realiseren wij uw e-marketingcampagnes. Van de ontwikkeling, over de implementatie, tot de opvolging en optimalisatie, wij beheren uw SEA-campagnes, Social Media, Marketing Automation, 360°-campagnes, …

Onze certificaties

Over Digisense

Altijd al gepassioneerd door de digitale wereld, gaan Alexandre en Christophe in dit vak aan de slag in 2005.

Hun wegen kruisen elkaar in 2011 bij het digitaal agentschap Idweaver (Top 5 van de digitale agentschappen in België).

Alexandre is er verantwoordelijk voor het strategisch team, Christophe op zijn beurt is er Account Director.

Met die ervaring op zak – opgedaan naast de grootste Belgische en internationale spelers en adverteerders – beslissen zij om DIGISENSE op te richten in 2015. Hun bedoeling: de eigen klanten helpen om de digitalisering te integreren in hun activiteiten en er een succesfactor van maken.

Een mooi avontuur dat al meer dan 6 jaar met succes voortduurt…

Alexandre Portois

Alexandre PORTOIS

Digitaal Strateeg, Gedragsmonitoring, Search Engine Marketing, Social Ads, Keynote Speaker

Grotendeels in het agentschap (webdevelopment, databases, e-mailmarketing, natuurlijke & betaalde verwijzing, strategie) om klanten te begeleiden bij hun digitale marketing. Gecertifieerd expert in “Search Engine Marketing” en Analytics, met een niet aflatende passie voor data & statistieken van direct marketing.

Actief in verschillende verenigingen gespecialiseerd in B2B networking (DMC- Digital Masters Club, …). Docent SEO, Analytics en jurylid bij verschillende opleidingen (CREA, Ihecs Academy, ECS, Formation Digitale).

Christophe Grün

Christophe GRÜN

Digitaal Strateeg / Marketing Oriented / Account Director.
18 jaar ervaring in digitale strategie.

Al meer dan 12 jaar helpen wij agentschappen en hun klanten om de beste digitale communicatiestrategie uit te werken in het kader van hun globale strategie.

Wij leggen onze focus dan ook op de implementatie van sterke analysetools die ons zullen helpen om de digitale communicatie bij onze klanten dagdagelijks te optimaliseren. 

Service op maat sinds 2015

Het Digisense-team blijft groeien en zich ontwikkelen met specialisten in huis, maar ook met externen, dankzij ons uitgebreid netwerk van experten in hun respectieve vakgebieden.

Dat maakt ons flexibel en snel waardoor we de beste digitale strategieën kunnen voorstellen aan onze klanten.

Ophélie LEGAST

Ophélie LEGAST

Ophélie begeleidt ons bij het digitale projectbeheer en community management op alle sociale platformen, maar zij creëert vooral teksten van hoge kwaliteit en dat alles in een weldoordachte businessoptiek, geoptimaliseerd voor de natuurlijke verwijzing.   

Jeremy ALBERT

Jeremy ALBERT

Jeremy, onze Digital Marketing Manager, is al sinds 2001 gepassioneerd door digitaal. Hij zal je enthousiast ondersteunen bij al je projecten.

Een woord, een gebaar en Jeremy doet de rest.

Katrien VAN VRACEM

Katrien VAN VRACEM

Alle creaties, vertalingen en projectbeheer in het Nederlands worden verzorgd door Katrien.

Op die manier kunnen wij native campagnes beheren over heel het land.

En vele anderen

Wij werken regelmatig samen met talenten voor UX (User Experience) optimalisaties en analyse, voor design, webdevelopment, de redactie van gespecialiseerde artikels, de creatie van above the line reclame, …  

Zij vertrouwen op ons

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij vertellen u graag meer over onze success stories met onze klanten en partners.

Contact

  Schrijf ons:
Chaussée de Roodebeek 206
1200 Brussel

  Ondernemingsnummer: :
BE0642.889.670

Digisense SPRL zal uw gegevens bewaren gedurende een periode van 6 maanden, termijn waarna zij onmiddellijk zullen worden verwijderd. Digisense SPRL verzamelt en gebruikt enkel de persoonsgegevens die meegedeeld werden voor de specifieke doeleinden in verband met uw aanvraag, en beperkt zich hierbij tot het strikt noodzakelijke. De persoonsgegevens die werden gecommuniceerd aan de hand van huidig formulier stemmen overeen met de vooropgestelde doelen en de behandeling ervan zal gebeuren op basis van uw toestemming of in het kader van uw aanvraag.